Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

BioNTech sebevědomá vakcína COVID-19 účinná proti nové mutaci Spojeného království

Čas vydání: 2020-12-22 08:49:26  Hity: 4

BERLIN, dek21 … Vedoucí BioNTechu Executive Ugur Sahin v pondělí řekl, že je přesvědčen, že vakcína COVID-19, kterou společně vyvinula jeho společnost, bude účinná proti variant ě coronaviru, který se objevil v Británii.


V televizi v Bildu řekl, že německá společnost bude v nadcházejících dnech vyšetřovat mutaci, ale že se na to podíval s " se stupněm střízlivosti " Dobře.


Země po celém světě v pondělí uzavřely své hranice do Británie kvůli obavám z vysoce infekčního nového koronaviru, který způsobil cestovní chaos a zvýšil vyhlídky na nedostatek potravin ve Spojeném království.


Sahin hovořil krátce po Evropské unii& 350;110; očištěné regulační překážky pro vakcínu, které byly společně vyvinuty s Pfizerem, které se budou po Vánocích valit.


Poznámka generálního ředitele o mutaci ve Spojeném království ozývala Světovou zdravotnickou organizaci, která varovala před vážným alarmem, a tvrdila, že je to normální součást vývoje pandemie& 35;39;


Sahin řekl, že byl imunizován, ale chtěl by být.Řekl, že je důležit ější, aby jeho zaměstnanci dostali vakcínu, aby mohli pokračovat ve své práci.


Předchozí: S jedním strojem vytvořte bezpo...

další: Argentina poskytuje ruské nouzov...

Poptávka