Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Argentina poskytuje ruské nouzové schválení vakcíny COVID-19

Čas vydání: 2020-12-24 10:59:45  Hity: 3

BUENOS AIRES … Argentina& desk35;39;Ministerstvo zdravotnictví ve středu schválilo použití vakcíny proti COVID-19 " v případě nouze. "


Tato vakcína " je prezentován jako bezpečný a účinný léčebný nástroj.snížení úmrtnosti, snížení morbidity a snížení přenosnosti onemocnění, " Řekl usnesení podepsané ministrem zdravotnictví Gines Gonzalez Garcia.


Povolení je druhé typu udělené Argentinou po jedné vydané v úterý večer na vakcínu vyrobenou laboratoří Pfizer-BioNTechu.


Ruský přímý investiční fond (RDIF) uvedl v prohlášení, že Argentina je první latinskoamerická země, která oficiálně zaregistrovala Sputnik V na svém území.


" Registrace byla provedena prostřednictvím nouzového povolení.Vakcína byla schválena regulátorem ANMAT (National Administration of Drogs, Foods and Medical Devices) bez dalších klinických studií v Argentině a na základě výsledků klinických studií fáze III provedených v Rusku, " RDIF to řekl.


Argentina zaregistrovala svůj první případ COVID-19 v březnu 3 a vykázala celkem případy 1,563,865 a 42,314 ve středu večer.

Předchozí: BioNTech sebevědomá vakcína CO...

další: Kanada potvrzuje další dva př...

Poptávka