Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

\\\\\\'mohou chránit před COVID-19

Čas vydání: 2020-11-05 15:14:50  Hity: 4

Reakce T-buněčných buněk na infekci COVID-19 zůstává aktivní po dobu šesti měsíců u většiny dospělých, nový výzkum ze Spojeného království ukázal, zvyšuje naději, že tento aspekt imunity na nový koronavirus může přežít přechodnější reakci pozorovanou z protilátek.

Vědci ve Spojeném království zkoumali úrovně aktivity T-buněk u 100 lidí, kteří byli v březnu a dubnu pozitivní na COVID-19.Výzkumníci odhalili tento klíčový imunitní mechanismus šest měsíců po infekci u všech účastníků studie.Žádný z účastníků nebyl hospitalizován a některé byly asymptomatické.

Pokud jde o délku trvání imunitní odpovědi, výsledky se porovnávají příznivě s několika samostatnými studiemi, které naznačují, že protilátky COVID-19 přetrvávají jen několik týdnů nebo měsíců po odstranění infekce.

Dvě formy bílých krvinek známých jako T-buňky a B-buňky kontrolovat důležité imunitní mechanismy v těle.Buňky B produkují protilátky, které se týkají samotného viru, zatímco T-buňky získávají jméno " zabijácké buňky " napadením infikovaných buněk.

Jak T-buňky, tak protilátky mohou pomoci zabránit refekci a jsou důležitými ukazateli imunity na onemocnění.

" Rané výsledky ukazují, že reakce T-buněk mohou přečkat původní protilátkovou odpověď, která by mohla mít významný dopad na vývoj vakcíny COVID-19 a na výzkum imunity, " řekl Shamaz Ladhani, který je epidemiologem v Anglii veřejného zdraví a autorem nové studie.

Tento týden byl tento výzkum zveřejněn na bioRxivu předtiskového serveru a proveden společností Public Health England, Manchester University NHS Foundation Trust a UK Coronavirus Imunology Consortium nebo UK-CIC.

Paul Moss, který je UK-CIC vedení na univerzitě v Birminghamu, řekl, že studie je první na světě, který ukazuje, že robustní buněčná imunita zůstává po delší dobu po infekci u jednotlivců, kteří se buď mírné, středně závažné nebo asymptomatické COVID-19.

" Zajímavé je, že jsme zjistili, že buněčná imunita je v této době silnější u lidí, kteří měli symptomatickou infekci ve srovnání s asymptomatickými případy, " řekl Moss. " Nyní potřebujeme více výzkumu, abychom zjistili, zda jsou symptomatické osoby v budoucnu lépe chráněny před opětovnou účastí. "

V září hlavní studie 365,000 lidí v Anglii odhalila, že přibližně čtvrtina těch, kteří měli protilátky proti novému koronaviru během léta, už nebyla pozitivní, " naznačující snížení protilátek v týdnech nebo měsících po nakažení osoby " podle prohlášení ministerstva zdravotnictví a sociální péče Spojeného království.

Vědci, kteří stojí za touto studií protilátek, a další poskytují výhradu, že imunitní systém je komplexní, a citují T-buněčnou odpověď jako potenciální cesta, kterou by tělo mohlo dosáhnout dlouhodobější ochrany proti viru.


Předchozí: Nezvěstný čínský voják se v...

další: Řecko oznamuje třítýdenní ce...

Poptávka