Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Ministerstvo brání manipulaci s počáteční fází vypuknutí

Čas vydání: 2021-06-28 17:20:04  Hity: 9

V úterý Čína hájila své zacházení s COVID-19 pandemie, která říká, že bude i nadále komunikovat a spolupracovat se Světovou zdravotnickou organizací při tlumení viru.


Mluvčí ministerstva zahraničí Hua Chunying učinil poznámku po nezávislém panelu pro připravenost na pandemii a reakci řekl, že Čína mohla v lednu důrazněji uplatňovat opatření na veřejné zdraví, aby omezila počáteční COVID-Devatenáctá epidemie a kritizovala WHO za to, že vyhlásila mezinárodní pohotovost až do třicáté Jan.


Hua řekl na pravidelném zpravodajství, že zatímco"Měli bychom se samozřejmě snažit o něco lepšího,"to neznamenalo Čínu'Reakce byla nedostatečná.


Čína přijala rozhodná opatření v oblasti včasného odhalování, hlášení, izolace a léčby infikovaných pacientů a tyto snahy snížily počet úmrtí a infekcí, řekl Hua.


Úspěchy byly uznány vědci a lékařskými experty po celém světě, dodala.


Každá země, nejen Čína, by se měla snažit lépe řešit krize veřejného zdraví, řekl Hua.


Uváděla informace, které analyzovala komise, jako že skutečnost je taková, že pouze menšina zemí plně využívala informací, které mají k dispozici, a by reagovala na důkazy vznikající epidemie.


Zpráva přišla jako mezinárodní odborný tým WHO přijel do Číny minulý týden, aby provedl společný vědecký výzkum s čínskými vědci o původu-Sledování toho koronaviru.


Čína podporuje vedení WHO v boji proti pandemii a doufá, že další země poskytnou organizaci stejnou podporu a pomoc, jak uvedla.


"Jsme pevně proti zpolitizování otázky původu-sledování koronaviru, neboť poškozuje mezinárodní společnou spolupráci v reakci na pandemii,"Řekla to.


Předchozí: Politická polarizace, odmítnut...

další: Čínské Hunan hlásí rostoucí...

Poptávka