Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Uplatňování pravidel pro uzavření COVID může být fatální\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Čas vydání: 2021-01-11 09:18:37  Hity: 6

" Pokaždé, když se snažíš přizpůsobit pravidla, která by mohla být smrtelná. " a zůstat doma bylo " Nejdůležitější věc, kterou můžeme dělat společně jako společnost " Hancock to řekl BBC.


Hancock nevyloučil posílení omezení na základě volání vědců, že současná pravidla musí být přísnější, přiznat, že Národní zdravotní služba (NHS) byla pod " velmi vážný tlak " Dobře.


" Lidé se musí nejen řídit literou pravidel, ale také následovat ducha a hrát svou roli. " Řekl to.


Podle oficiálních údajů vydaných v sobotu Británie oznámila více než 80,000 úmrtí související s koronavirem po záznamu dalších 1,035.


Celkový počet úmrtí během 28 dnů pozitivního testu COVID-19 byl v sobotu stanoven v 80,868.


Mezitím Británie zaznamenala další případy coronaviru 59,937, což vedlo k celkovému počtu případů coronaviru v zemi na 3,017,409, což ukázalo.


Nejnovější údaje byly odhaleny jako vědci radící britskou vládu varoval, že současné uzamčení opatření v Anglii musí být " přísnější " dosáhnout stejného dopadu jako uzavření v březnu 2020.


Robert West, který je členem Vědecké pandemické skupiny pro influenzu chování, která radí britské vládě& 3;39; Vědecká poradní skupina pro mimořádné situace (SAGE), uvedl v sobotu, že současná pravidla jsou " stále umožňuje hodně aktivity, které šíří virus " Dobře.


West řekl, že vzhledem k nové variant ě coronaviru, která má být až 70 procent více infekční, opatření uzamčení musí být tvrdší.


Anglie je v současné době pod třetí národní uzamčení od vypuknutí pandemie v zemi.Aby se život vrátil do normálu, země jako Británie, Čína, Německo, Rusko a Spojené státy závodí proti času, aby vyvinuly coronavirus vakcíny.


Agentury


Předchozí: Čína\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

další: Světová banka investuje přes p...

Poptávka