Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Dohoda o investicích Čína-EU se očekává brzy

Čas vydání: 2020-12-30 09:03:35  Hity: 4

Podepsání investiční dohody mezi Čínou a Evropskou unií& 350;110; lze očekávat brzy, prohlásil mluvčí ministerstva zahraničí Wang Wenbin v úterý, že v posledních rozhovorech bylo dosaženo významného pokroku.


" Jednání o dohodě o investicích mezi Čínou a EU jsou v současnosti nejdůležitějším bodem na pořadu jednání v hospodářských a obchodních vztazích mezi oběma stranami, " Wang říkal na pravidelném zpravodajství v Pekingu.


" Doufáme, že dohoda bude realizována v brzké době a nabídne institucionální rámec záruk pro obě strany; obchodní spolupráce a hmatatelné přínosy pro jejich podniky a občany, " Řekl to.


Jednání, která začala v 2013, se zaměřila na dosažení dohody na vyšší úrovni týkající se ochrany investic a přístupu na trh.


Čína i EU vyjádřily při mnoha příležitostech naději na urychlení rozhovorů, a by splnily cíl podpisu dohody do konce tohoto roku.


Tento měsíc se obě strany účastnily 35tého kola jednání, během kterého vedly rozhovory o textu dohody, jakož i zbývajících otázkách na jejich seznamech, a podle ministerstva obchodu bylo dosaženo pokroku.


Zpráva v Jihočínském Morning Post uvedla, že dohoda bude tento týden pravděpodobně uzavřena.Uvedl diplomata EU, který věděl o diskusích, že v pondělí zástupci členských států EU " v zásadě uvítal poslední pokrok v rozhovorech mezi EU a Čínou " Dobře.


Předchozí: Kanada potvrzuje další dva př...

další: Indický kontrolor léků schvalu...

Poptávka